Njut av Stockholm

När man bor i Stockholm så blir man lätt lite blind för vilken vacker stad man bor i, det är en väldigt trevliga stad med mycket vackert att se. Vi har mycket vatten runt omkring och det är så vackert i skärgården. Sen så har vi gamla stan med alla fina byggnader och så alla mysiga cafeer och restauranger. Ja det finns så mycket att se och göra och det är nåt som man borde uppskatta mer än vad man kanske gör när man lever i det hela tiden. Då kan det var bra att låtsas att man är en turist eller  att påminna sig om alla roliga och fina saker som man kan göra där man bor.

Som att...

Ta en båttur i stockholm eller att gå och ta kort på slottet eller att åka till fina trädgårdar och ha lite picknick. Ja det finns sån mycket roligt och kul som man kan göra och som man borde göra för att det ska bli kul och att man ska trivas ännu bättre än vad man redan gör. Plus att det är så värt att få göra dom sakerna som man tänker att man ska göra så borde man bara se till att göra dom i stället.
Ja man måte se till att njuta lite mer och se till att det känns bättre och roligare och att man göra roliga saker i vardagen och inte bara spara allt till några få veckor på året. Ja det är härligt att kunna ha en trevlig och mysig vardag som man känner passar en och som man mår bra av att göra. Det tror jag är viktigt och då blir det trevligt hela tiden och man trivs med tillvaron. Så passa på att skriva upp lite saker som är roliga och som man önskar att göra.